Monday, January 3, 2011

YANNI

Assalamualaikum wbt,

Haa, kali ni aku nak share video skit lah yang secara tiba2 aku terjumpa di youtube. Dah lama dah aku jumpa video ni..skang baru rasa nak share.. Tengah2 tgk video lain, tiba2 ternampak 'nice music yani'. eh nama aku tu, klik la jap..rupanya memang nais habis lah music dia. Aku baru kenal Yanni ni n sebenarnya dia kira famous jgk la dalam kalangan musician. Sekali sekala dengar instrumental music bagus gak untuk rilekskan otak yang penat bekerja..ceh..mentang2 dah intern ni byk kerja kan..hehe..kadang2 kena neutralkan balik kepala yang dah berserabut..n kalau rasa nak ignore cakap2 negative manusia yang x membina, bolehlah layan music kejap.. tapi xleh dgr banyak2 gak..hiburan kena berpada-pada..


p/s: kepada hati..semoga terjaga sentiasa..


sekian,enjoy the vids..


Wassalam